Fotografia mea
Călător experimentat, cetățean planetar greu încercat

miercuri, 30 martie 2011

HAARP, leur amour!

Benjamin Fulford este un renumit jurnalist de origine canadiană, stabilit în Japonia. Tatăl său a fost ambasador, iar el însuși a fost, ani buni, printre altele, conducătorul Biroului Asia pentru revista Forbes. În principiu, s-ar putea considera că știe ce vorbește. Păi, și ce vorbește? Din 2009, este unul dintre cei mai vocali partizani ai teoriei că HAARP este arma supremă, capabilă să distrugă totul prin cutremure, prin schimbări climatice, prin grave modificări de personalitate și de conduită la nivel uman etc. În plus, Benjamin Fulford crede și-o și spune clar că această sinistră armă este, în prezent, în mâna unor infractori de talie planetară care și-au propus, ca în filmele cele mai proaste, să schimbe această mingiucă numită Terra, cu toate ale ei, după mintea lor. Creață, nu știu dacă e, mai degrabă, netedă. Printre altele, Benjamin Fulford depune mărturie că, încă din 2007, Japonia a fost amenințată cu seisme catastrofale direcționate către centralele ei nucleare. De către cine?  De către un grup de puternici ai planetei, cum le place să fie considerați și denumiți, proveniți din Europa și din America. Scopul: predarea imediată și totală a puterii financiare a Japoniei în mâna lor. Am mai subliniat pe acest blog faptul că, înainte de catastrofa de la 11 martie 2011, Japonia era cea de-a treia mare economie a lumii. În plus, era și cel mai mare creditor extern al lumii, rezervele sale valutare fiind depășite doar de China. Benjamin Fulford își sprijină depoziția pe interviurile și materialele pe care le-a realizat de-a lungul timpului cu diverși oficiali japonezi, dar și cu diverși neoficiali japonezi, aparținători ai temutei mafii japoneze Yakuza, precum și pe, aspect deloc neglijabil, propriile sale contacte personale, atât din zonă, cât și din întreaga lume. Ca să rezum, pentru jurnalistul canadian, deci, actuala catastrofă din Japonia este un rezultat indubitabil al unui atac de tip HAARP.
Acum, trebuie neapărat adăugat faptul că Benjamin Fulford declară despre sine că este strănepotul lui Charles Taylor Fulford, om de afaceri și politician canadian. La data morții sale, acesta era acționar majoritar al companiei General Electric și se pregătea să cumpere General Motors. Benjamin Fulford pretinde că străbunicul său a fost asasinat printr-un accident de automobil înscenat - este primul cetățean canadian mort într-un accident de autombil - moarte comandată de familia Rockefeller însăși. De ce? Pentru că familia Rockefeller nu numai că viza afacerile sale, dar, prin înlăturarea sa, dorea să-l împiedice în sponsorizarea muncii de cercetare dusă de faimosul Nikola Tesla, pentru obținerea energiei libere. Prin urmare, Charles Taylor Fulford a dispărut tragic, iar Nikola Tesla a murit în anonimat și sărăcie. Nu înainte însă, după cum se susține de multă vreme în întreaga lume, ca serviciile secrete americane să-i fi furat munca de-o viață. Care, printre multe altele, s-ar fi concretizat în, asta e, HAARP. În plus, familia Rockefeller a devenit, exact după cum își dorea, proprietara companiei General Electric.
Care e legătura imediată cu megaseismul din Japonia? Păi, o legătură este faptul că actualele reactoare din Japonia sunt, după informațiile care circulă, General Electric. Asta ne duce direct nu numai la familia Rockefeller, ci și, firește, la Benjamin Fulford însuși, precum și la străbunicul său, Charles Taylor Fulford. Și, desigur, la faptul că, dacă lucrurile stau chiar așa, atunci n-ar fi nici o mirare că jurnalistul canadian stabilit în Japonia este foarte bine anturat și foarte bine informat despre tot ceea ce se petrece acolo.
În plus, ca să ne facem o idee despre cum va arăta viitorul apropiat în viziunea lui Benjamin Fulford, am avea, pe de-o parte, planuri de modificare a planetei în sensul dominării ei absolute, planuri concepute și aplicate de oameni de genul Rockefeller și nu numai, iar, pe de altă parte, drept contrapondere, am avea o megasocietate secretă înființată deja de chinezi care, între timp, și-au asociat oameni din întreaga lume, de tot felul și de toate rangurile, ce le împărtățesc viziunile. Această ocultă ar avea, în prezent,  capabilitatea să se opună planurilor de tip Rockefeller. Multe alte voci din lume acreditează și ele această idee. O completează chiar prin faptul că, din această cauză, nu numai Japonia ar fi primit amenințări de genul celor formulate de Benjamin Fulford, ci și China. Niște eventuale cutremure repetate în China ar duce la catastrofe nucleare, iar acestea ar genera, indubitabil, nu în ultimul rând, și mult clamata depopulare a planetei.  Plus, ca urmare a radiațiilor rezultate, o sumedenie de schimbări ireversibile la nivel biologic, indiferent unde ne vor duce ele. Aceleași voci susțin că, în prezent, membrii familiei Rockefeller sunt deja ascunși în tunelurile construite de ceva vreme în India și despre care, în decursul timpului, s-a mai scris. Iubitorii teoriei conspirației nu se arată mirați defel pentru că, dacă asta e situația, tunelurile respective ar putea avea legătură cu statul subteran. Acum, în treacăt și în paranteză, știu că pare aberant, dar s-ar putea să nu fie chiar așa pentru că nu numai Jules Verne, amiralul Byrd, Adolf Hitler, tibetanii etc depun mărturie că statul subteran, regatul subteran, lumea subterană există la fel de concret și de clar pe cât existăm și noi, dar și diverse documentare realizate și prezentate de sovietici par să suțină același lucru. Unele materiale sovietice și postsovietice difuzate la televiziunile lor la începutul anilor '90 - eram, atunci, pentru o vreme, în Ucraina și știu -susțineau teoria existenței statului subteran, precum și-a faptului că inclusiv Mihail Gorbaciov ar fi trimis un grup militar pentru a identifica, dacă este o realitate, intrarea în lumea subterană. Grup militar care, asemenea altora de dinainte, ar fi dispărut fără urmă.
Ca să concluzionăm, conform teoriei lui Benjamin Fulford și nu numai, în acest moment, ar exista mai multe găști planetare - unii cred că e doar una singură, iar membrii ei doar pretind că ar fi mai multe și divizate antagonic - găști care dispun nelimitat de bani, putere și tehnologie. Acestea, seduse de propriul statut actual și de propriile superabilități, par să se fi luat la bătaie pentru supremație nu numai cu întreaga omenire, ci și între ele. Repet, pentru alte minți, această luptă fratricidă nu este decât o aparență înșelătoare. Prin urmare, în spiritul acestui gen de scenarii, din punct de vedere nuclear, după mai multe sinistre exerciții din ultimii ani concretizate în cutremure, tsunami, uragane devastatoare, violență etc, Japonia n-ar fi decât un prim exemplu major de șantaj HAARP. Șantaj dus, diabolic, până la capăt. Tradus prin: dacă nu ne dați toți banii voștri, vă transformăm într-un imens cimitir. Am mai scris în ultimele săptămâni despre asta, exact așa prefigura Umberto Eco viitorul în cartea sa ”Pendulul lui Foucault”: cereri fără limite contra unor distrugeri fără limite, totul bazat pe cunoașterea și stăpânirea completă chiar a forțelor acestei planete. Dacă așa stau lucrurile, poate și din acest motiv, unii și alții se reped, acum, întru închiderea imediată a propriilor centrale nucleare. Situația creată după precedentul Japonia, dacă este un precedent, la prima vedere, este fără ieșire, este un cerc vicios. Nici nu mai comentez tragedia în sine, morții, răniții, pagubele, consecințele iradierii. Dar, ca să iau în discuție un singur aspect care vizează viitorul imediat, dacă nu se pune rapid în loc nici un alt tip de energie ieftină, înghețarea programului nuclear, dublată de criza petrolului, poate duce la o sărăcie imensă la nivel planetar, cu toate consecințele ei cum ar fi foametea, violența, crizele de tot felul, îmbolnăvirile de tot felul, depopularea etc. În mod evident, face parte din program deoarece, printre multe alte deziderate ale momentului, după cum se poate simți și vedea, sărăcia și depopularea par a fi scopuri de prim rang.  Personal, nu sunt un mare fan al omenirii, dar, totuși, nu mi-aș dori să dispărem în chinuri doar  pentru că niște bezmetici ne-au pregătit plutoniul de execuție. Nu e prima dată în istorie, dar, în pofida puterii lor care este mai mare ca oricând, poate că va fi măcar ultima dată.